Postani sodnik ameriškega nogometa!

17/02/2017
Admin
alen potočnik, ameriški nogomet, izobraževanje, odprte prijave, primanjkovanje sodnikov, sodnik, sodnik za ameriški nogomet, vodja programa, ZANS, zveza ameriškega nogometa

Ali se sprašuješ, kako je voditi tekmo ameriškega nogometa? Ali enostavno iščeš hobi, kjer boš z ameriškem nogometom povezan/a? Morda želiš le enostavno izvedeti, kako je objektivno presojati situacije na igrišču pod pritiski posameznih klubov, navijačev, javnosti? Nisi edini oziroma edina. Vedno več je ljudi, ki se vključujejo v ameriški nogomet kot sodniki.

Išče se sodnik

Zveza ameriškega nogometa Slovenije zaradi primanjkovanja sodniškega kadra poziva k izobraževanju za sodnika ameriškega nogometa in flag footballa.
V kolikor želiš postati kvalificiran sodnik oziroma sodnica moraš opraviti tečaj za sodnika pripravnika. V ta namen ZANS v marcu organizira izobraževanje “Postani sodnik”.

Prijava

Prijave so odprte, za vsa morebitna vprašanja ali dodatne informacije pa se obrnite na vodjo programa Alena Potočnika (telefon: 040 881 246 ali email: alen.potocnik@gmail.com).

Več informacij o izobraževanju in programu tukaj!